4gamers.be

Eigen game voor Teemo van League of Legends?

Door Jay, 20-12-2017 09:42, bron: mp1st

Het ziet er naar uit dat Teemo, een Champion uit League of Legends, een van de grootste MOBA's, een eigen game krijgt. In China is namelijk de goedkeuring gegeven voor de release van "Teemo's Adventure". Die goedkeuring is te vergelijken met een rating die wordt uitgedeeld, dus als een game in zo'n lijstje opduikt, is het zo goed als zeker dat de game er ook effectief komt. Verder is niet veel bekend over het spel, buiten het feit dat Riot Games en Tencent erachter zitten, en dus is het wachten op een officiƫle aankondiging.

Teemo wordt vaak omschreven als een van de meest gehate Champions in League of Legends, omwille van het feit dat hij erg irritant is om tegen te spelen. Tegelijk is hij ook een van de meest iconische, herkenbare en schattige personages in het spel, dus het is geen verrassing dat net hij een eigen game zou krijgen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.