4gamers.be

Pokémon GO wordt realistischer met AR+

Door Jay, 20-12-2017 16:01

Niantic heeft een nieuwigheidje aangekondigd voor Pokémon GO. Binnenkort wordt namelijk AR+ functionaliteit aan de game toegevoegd, maar voorlopig lijkt deze functie enkel beschikbaar te zijn voor wie iOS 11 draait op een iPhone 6s of nieuwere iPhone.

AR+ geeft Pokémon een vaste locatie in de ruimte waar je hem ziet, dus het spel creëert een feitelijke afstand tussen jou en de Pokémon. Kom je dichter in de buurt van de Pokémon, dan zal die groter ogen. Een Snorlax bijvoorbeeld zal je dus volgens zijn ware grootte kunnen aanschouwen, als je dicht genoeg geraakt natuurlijk.

Ook zullen Pokémon merken wanneer je dicht in de buurt bent, waardoor ze op de vlucht kunnen slaan. Door dit nieuwe spelelement, dat gepaard komt met een nieuw metertje dat volloopt naargelang je dichter komt, zullen je trainerskunsten extra op de proef gesteld worden. Slaag je er namelijk in om tot vlakbij een Pokémon te sluipen en hem dan te vangen, dan krijg je een extra bonus aan XP en Stardust.

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.