4gamers.be

Magic Leap laat augmented reality bril zien

Door Jay, 21-12-2017 11:58

Magic Leap heeft eindelijk de Magic Leap One laten zien, min of meer toch. De augmented/mixed reality goggles zou volgend jaar al op de markt verschijnen, maar tot nu toe is er altijd veel geheimzinnigheid rond het product geweest. Ook nu zijn nog steeds geen feitelijke demonstraties gegeven voor het grote publiek en de beelden die we nu te zien krijgen van de bril, zijn gefotoshopt.

Ook specs zijn officieel nog niet vrijgegeven, maar enkele features worden wel al in de schijnwerpers geplaatst. Ze pronkt men met het feit dat de Magic Leap One virtuele objecten realistisch in een echte ruimte plaatst, in die zin dat de objecten ook als echte objecten worden gezien. Gaat een persoon voor dat object staan, dan zal het deel van het object dat je daardoor normaal niet kan zien ook effectief niet getoond worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.