4gamers.be

Moeder betaalde voor een Nintendo Switch, maar kreeg waspoeder

Door Jay, 23-12-2017 00:00, bron: dailymail

De feestdagen staan voor de deur en traditioneel betekent dat in heel wat gezinnen ook cadeautjes onder de kerstboom. In het Verenigd Koninkrijk wilde Charlotte Moore haar kinderen verrassen met een Nintendo Switch. Die kocht ze voor iets meer dan 300 euro via Amazon als onderdeel van een Cyber Monday aanbieding, maar in plaats van een Switch kreeg ze een doos waspoeder van Daz geleverd.

Aanvankelijk wilde Charlotte de grote doos die werd geleverd gewoon ongeopend onder de kerstboom leggen, maar ze voelde dat er iets niet pluis was. Ze besloot de doos te openen en in plaats van de Nintendo Switch vond ze dus de doos waspoeder. Bij nader inzien leek er ook schijnbaar geknoeid te zijn geweest met de doos. Die leek namelijk geopend te zijn geweest en vervolgens weer te zijn dichtgeplakt.

Het is niet duidelijk waar het precies foutgelopen is. Het zou kunnen dat ze bij Amazon, of een winkel die via Amazon verkoopt, gewoon de verkeerde bestelling hebben verstuurd, maar in gelijkaardige gevallen is er toch vaak kwaad opzet in het spel. Mogelijk is dus iemand in de distributieketen aan de haal gegaan met de console. Bij Amazon onderzoeken ze de zaak en ze lieten alvast een nieuwe Switch naar Charlotte verzenden, dus voor haar en haar gezin is het toch eind goed, al goed.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.