4gamers.be

Rusissche man sterft na ongeluk met virtual reality headset

Door Jay, 25-12-2017 10:48, bron: https://www.resetera.com/threads/russian-man-dies-in-vr-accident.12352/

In Moskou (Rusland) is een 44-jarige man om het leven gekomen bij een ongeluk met een virtual reality headset. Welke headset de man precies gebruikte, is niet bekend, maar hij wandelde ermee door zijn huis en struikelde, waarbij hij dwars door een glazen tafel viel. Daarbij raakte hij ernstig gewond en door het bloedverlies overleed hij ter plaatse.

Voor zover bekend gaat het om het eerste VR-gerelateerde overlijden, al is het natuurlijk eerder onoplettendheid die hier de grote boosdoener is in plaats van virtual reality op zich. Desondanks is enige waarschuwing op zijn plaats voor wie aan de slag gaat met een VR-headset: wees je bewust van je omgeving om ongelukken te vermijden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.