4gamers.be

Mass Effect 2 en 3 DLC eindelijk te koop via Origin

Door Jay, 02-01-2018 14:39

DLC voor de pc-versie van Mass Effect 2 en Mass Effect 3 verkrijgen was lange tijd niet zo evident. De DLC voor de pc-versie kon enkel gekocht worden via de online BioWare store en dat via BioWare Points. Dit gebeurde dan via een nogal verouderde website, waardoor het hele proces nogal omslachtig was. Bovendien wisten heel wat spelers niet dat ze op deze manier aan de DLC konden geraken, omdat het niet actief gepromoot werd. Aan dit omslachtige systeem is nu een einde gekomen, want de DLC voor de twee games is nu gewoon te koop via Origin.

De DLC in kwestie is wel niet los te koop, enkel als bundel. Voor de DLC van Mass Effect 2 betaal je 24,99 euro, terwijl die van Mass Effect 3 29,99 euro kost. Niet meteen goedkoop dus voor games die toch al een zekere leeftijd hebben, en dan moet je de basisgames ook nog hebben natuurlijk.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.