4gamers.be

Insurgency Sandstorm laat story mode voorlopig vallen

Door Jay, 04-01-2018 09:40

Insurgency Sandstorm zou voor het eerst in de serie een authentieke story mode met zich meebrengen, maar bij launch zal die er nog niet zijn, zo is aangekondigd door Michael Tsarouhas, de nieuwe lead game designer. Hoewel men de story mode graag bij de release van de game beschikbaar had, wil men de game sowieso ook in 2018 lanceren. Aangezien de story mode, die ook met 4 spelers gespeeld zou kunnen worden, erg veel middelen opslorpte, moest een keuze gemaakt worden, en men koos voor de release in 2018.

Men wil fans niet langer laten wachten en men focust dus op de multiplayer. Door de story mode voorlopig te laten vallen kan men die multiplayer veel beter uitwerken en focussen op post-launch content, community modding en meer. Daarna wordt bekeken of er nog ruimte is voor de story mode.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.