4gamers.be

Eerste trailer voor Slender Man film

Door Jay, 04-01-2018 09:53

Er is een eerste trailer verschenen van de Slender Man film die later dit jaar in de bioscoop verschijnt. In Nederland zou de film al vanaf 24 mei te zien zijn, terwijl het voor Belgiƫ nog wachten is tot 20 juni. De film draait uiteraard rond Slender Man, die aanvankelijk in 2009 opdook als internet meme. De lange, smalle, gezichtsloze figuur die vooral in het bos opduikt en dichter komt wanneer je niet kijkt, is sindsdien uitgegroeid tot een horroricoon, niet in het minst omwille van de Slender Man games. Of ook de film ons zo aan het gillen kan brengen valt nog af te wachten.

In 2014 maakte het grote publiek kennis met Slender Man nadat twee 12-jarige meisjes een vriendin probeerden te vermoorden in naam van Slender Man. Ze staken het slachtoffer toen 19 keer met een mes.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.