4gamers.be

Birthdays the Beginning op weg naar Nintendo Switch

Door Jay, 05-01-2018 09:43

Birthdays the Beginning, de nieuwste game van de maker van Harvest Moon, verscheen vorig jaar voor pc en PS4, en nu is aangekondigd dat het spel ook naar de Nintendo Switch komt. In Japan verschijnt die Switch-versie op 29 maart, maar over een Westerse release is nog niets bekend. De Switch-versie krijgt ook een andere naam, Happy Birthdays, en brengt de nodige verbeteringen tegenover het origineel met zich mee, zoals betere navigatiemogelijkheden, een beter tempo, nieuwe wezens en meer. De game wordt omschreven als een game die spelers een miniatuurtuin geeft om mee te spelen, en waar leven wordt gecreĆ«erd dat vervolgens in die wereld evolueert.

Birthdays the Beginning screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.