4gamers.be

Paladins: Battlegrounds is battle royale mode voor Paladins

Door Jay, 05-01-2018 09:57

Paladins: Champions of the Realm, de team-based hero shooter voor SMITE studio Hi-Rez die een free-to-play tegenhanger is van Overwatch, krijgt dit jaar een battle royale mode in de vorm van Paladins: Battlegrounds, waarvoor duidelijk inspiratie gehaald werd bij PlayerUnknown's Battlegrounds. Wel zijn er natuurlijk eigenheden aan Paladins: Battlegrounds, zoals de fantasy setting met heroes die speciale abilities bezitten, en het feit dat de nieuwe mode team-based is, al ben je niet verplicht om bij je team te blijven. In de nieuwe game mode zullen 100 spelers aan de slag kunnen gaan.

Wanneer de battle royale mode precies wordt toegevoegd, is niet bekend, maar het zou wel nog voor dit jaar zijn. Bij een volgende update dan weer mogen spelers zich alvast verwachten aan een nieuwe team deathmatch mode. Die komt op 10 januari naar pc en op 17 januari naar consoles. Ook werd een nieuwe cinematische trailer de wereld ingestuurd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.