4gamers.be

Fans maken sequel op New Super Mario Bros.

Door Jay, 07-01-2018 00:00

Enkele fans hebben een sequel gemaakt op New Super Mario Bros., dat in 2006 verscheen voor de Nintendo DS. De nieuwe game, Newer Super Mario Bros. DS, brengt bestaande en nieuwe, originele assets samen in 80 nieuwe levels. Ook gameplay mechanics werden opgepoetst en er werd ook een originele soundtrack in elkaar gestoken.

Newer Super Mario Bros. DS werd gemaakt met de New Super Mario Bros. Editor, ook bekend als NSMBe, een populaire community tool voor pc die al lang voor Super Mario Maker verscheen. Een pc met emulator en een ROM van New Super Mario Bros. zijn dan ook het enige wat je nodig hebt om de onofficiƫle sequel te kunnen spelen. Meer info is hier te vinden.

Het team achter Newer Super Mario Bros. DS is overigens niet aan zijn proefstuk toe. Eerder maakte het ook al Newer Super Mario Bros. Wii, een sequel van maar liefst 128 levels.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.