4gamers.be

Halo tv-serie van Steven Spielberg nog steeds in "actieve ontwikkeling"

Door Jay, 08-01-2018 10:06, bron: https://kotaku.com/showtimes-president-swears-a-halo-tv-show-is-still-in-t-1821857906

Het is intussen al heel wat jaartjes geleden dat een Halo tv-serie werd aangekondigd met niemand minder dan Steven Spielberg als producer. Sindsdien is het echter erg stil geworden rond het project. Ondertussen was dan ook al aangenomen dat de tv-serie geannuleerd was, maar dat blijkt toch niet het geval te zijn. Een vertegenwoordiger van Microsoft liet vorig jaar weten dat er nog steeds gewerkt wordt aan de Halo tv-serie. Nu goed, dat was "maar" een vertegenwoordiger, en die kan moeilijk anders dan zeggen dat het project nog steeds in ontwikkeling is als het nog niet van hogerop officieel dood verklaard is. Nu bevestigen echter ook enkele belangrijke namen achter het project dat er nog steeds aan gewerkt wordt.

David Nevins, CEO van Showtime, het bedrijf dat de tv-serie zou maken, stelt dat het project nog steeds in "zeer actieve ontwikkeling" is. Hij voegde er ook aan toe dat hij al scripts heeft zien passeren, hetgaan na al die jaren natuurlijk wel het geval mag zijn als er actief aan gewerkt wordt. Ook een andere topman van Showtime, Gary Levine, liet weten dat de ontwikkeling nog steeds voort gaat en dat hij vertrouwen heeft door wat hij al gezien heeft.

Bij Showtime zelf hebben ze het project dus nog niet begraven, toch niet officieel, maar wanneer we de Halo tv-serie dan wel mogen verwachten, blijft zeer de vraag.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.