4gamers.be

Ontwikkelaar Star Citizen wil rechtszaak van Crytek laten seponeren

Door YoniVL, 08-01-2018 14:10, bron: eurogamer

Roberts Space Industries en Cloud Imperium Games, de ontwikkelaars achter Star Citizen, hebben gezegd dat de rechtszaak die Crytek tegen hen heeft aangespannen complete onzin is en ze willen dan ook dat de rechter heel de zaak in de vuilnisbak kiepert. Volgens Crytek maakt RSI voor delen van zijn game ongeoorloofd gebruik van de CryEngine, maar dat wordt betwist door beide ontwikkelaars. Volgens RSI en CIG intepreteert Crytek de gebruiksovereenkomst tussen de verschillende partijen dan ook compleet verkeerd. Momenteel maakt Star Citizen gebruik van de Lumberyard Engine, gebouwd door Amazon met de CryEngine als basis. Het lijkt er dus op dat we ons binnenkort aan een pittige zaak tussen Crytek en de makers van Star Citizen mogen verwachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.