4gamers.be

Deze maand eerste uitbreiding voor Assassin's Creed Origins

Door Jay, 17-01-2018 09:58

Update

De eerste DLC heeft een concrete releasedatum gekregen. The Hidden Ones verschijnt op 23 januari. Op 20 januari al is er een nieuwe mode die wordt toegevoegd aan de game. Dit is de Discovery Tour die eerder al werd aangekondigd en die je een uitgebreide rondleiding geeft over het oude Egypte aan de hand van Assassin's Creed Origins. Deze mode is gratis voor wie de game heeft, maar kan ook los gekocht worden voor 19,99 euro. De tweede grote DLC voor de game, The Curse of the Pharaoh, verschijnt op 6 maart.

Origineel (09/01/2018, 13:08)

Assassin's Creed Origins ontvangt deze maand ergens The Hidden Ones, een eerste van twee uitbreidingen voor de game. Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar waarschijnlijk laat de uitbreiding niet lang meer op zich wachten. The Hidden Ones gaat verder met het verhaal van Bayek na het einde van de basisgame en brengt spelers naar een nieuwe regio, die geregeerd wordt door Romeinen. De level cap wordt naar 45 opgetrokken.

Naast The Hidden Ones komt er ook wat gratis DLC. Een nieuwe quest bereidt spelers voor op de komst van The Hidden Ones en spelers kunnen ook een Warden outfit krijgen die uit For Honor komt. Verder keren twee Trials of the Gods terug (vanaf vandaag gedurende een week Anubis en Sobek vanaf 23 januari).

Tot slot zal bij dagelijkse gratis Heka chests binnenkort de mogelijkheid bestaan dat ze items bevatten van de recente cosmetische DLC waarvoor je normaal moet betalen. Het gaat daarbij om de Nightmare, Fist Civilization, Gladiator en Wacky packs.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.