4gamers.be

Game Boy wordt weer tot leven gewekt

Door Jay, 10-01-2018 14:22, bron: https://gizmodo.com/game-boy-is-coming-back-thanks-to-hyperkin-1821898716/amp

Als Nintendo het zelf (nog) niet doet, dan doet een ander het wel en dus heeft fabrikant Hyperkin aangekondigd dat het de Game Boy nieuw leven inblaast. Komende zomer zou de Ultra Game Boy gelanceerd moeten worden, al is dat wel nog maar een tijdelijke codenaam. Het ding kan uiteraard de klassieke Game Boy cartridges afspelen en zou minder dan 100 dollar kosten.

Het design van de Ultra Game Boy heeft veel weg van de Game Boy Pocket, een compactere versie van de klassieke Game Boy. De Ultra Game Boy heeft een aluminium omhulsel en een backlit LCD-scherm met de mogelijkheid om de kleurschakering aan te passen op basis van het RGB-spectrum. Verder is het mogelijk de handheld op te laden via usb type-c en zijn er stereo speakers en nog wat technische snufjes.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.