4gamers.be

Dark Souls Remastered op komst, ook voor Nintendo Switch

Door Jay, 11-01-2018 13:19, bron: kotaku

Update: inmiddels officieel aangekondigd voor pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch. De game verschijnt op 26 mei.


Er doen al een tijdje geruchten de ronde dat Nintendo deze week met een nieuwe Nintendo Direct komt, maar voorlopig is die er nog niet gekomen. Bij Kotaku hebben ze nu van verschillende bronnen vernomen dat die Direct er wel degelijk zit aan te komen, vandaag, en dat er zal gefocust worden op de games van 2018 voor de Nintendo Switch. Als afsluiter zou Dark Souls Remastered aangekondigd worden, waardoor de game voor het eerst portable speelbaar zal zijn. Eén bron liet ook weten dat uiteindelijk alle drie de Dark Souls games uiteindelijk naar de Switch zouden komen.

Een tijdje na afloop van de Direct zou bevestigd worden dat de Dark Souls remaster ook naar pc, PS4 en Xbox One komt. Die versie zou door een ander team dan de Switch-versie gemaakt worden en nieuwe belichting en effecten bevatten op basis van Dark Souls 3, evenals opgewaardeerde textures.

Dark Souls screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.