4gamers.be

Final Fantasy XII: The Zodiac Age op 1 februari naar pc

Door Jay, 12-01-2018 10:38

Final Fantasy XII: The Zodiac Age verscheen vorig jaar al voor PS4 en nu heeft Square Enix laten weten dat ook pc-spelers vanaf 1 februari de wereld van Ivalice kunnen verkennen. De pc-versie, die enkel via Steam beschikbaar zal zijn, brengt alle verbeteringen en nieuwigheden van de PS4-versie met zich mee, zoals opgepoetste graphics, een geremasterde soundtrack, de nieuwe spelstanden Speed en Trial, een doorspoelfunctie en meer. Voor de pc-versie specifiek zijn er ook enkele features:

  • 60FPS – Ivalice oogt fraaier dan ooit nu de game draait op 60FPS
  • Compatibel met 21:9 ultra-wide monitors – Geschikt voor maximaal drie monitoren voor een potentiële 48(16x3):9-ervaring
  • New Game Plus en New Game Minus - Post-game-content is nu meteen vanaf het begin van de game beschikbaar
  • Drie achtergrondmuziekopties – De originele muziek, een door een orkest ingespeelde versie en de soundtrackversie zijn vanaf het begin van de game beschikbaar
  • Maximale License Points en Gil – Nieuwe functies bieden spelers max License Points en Gil in het configuratiescherm
  • Volledige ondersteuning van controllers, Steam Trading Cards en meer om de ervaring op pc’s te optimaliseren

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.