4gamers.be

Trump vermeldt fighter jets die enkel in Call of Duty bestaan

Door Jay, 12-01-2018 13:51

Er zijn nog zekerheden in het leven: als de Amerikaanse president Donald Trump een foutje maakt, hoe klein en onschuldig ook, dan wordt dat in het lang en in het breed uitgesmeerd via de verschillende media. Misschien wat overdreven, maar ach. Het nieuwste blundertje van Trump kan nu zelfs gelinkt worden aan een game, waardoor sommige media zich luidop afvragen of Trump een Call of Duty speler is.

Tijdens een persconferentie was Trump lovend over de Amerikaanse verkoop van F-52 en F-35 fighter jets aan Noorwegen. Op zich niets verkeerd mee natuurlijk, ware het niet dat de F-52 helemaal niet bestaat, toch niet in het echt. In Call of Duty: Advanced Warfare bestaat het toestel echter wel.

De misser van Trump is makkelijk te verklaren, wetende dat het gaat om de verkoop van 52 F-35 fighter jets. In een video van de persconferentie is te zien hoe Trump naar een papier kijkt. Mogelijk heeft hij de 52 verkeerd gelezen en in combinatie met de F-35 tot F-52 gemaakt. Een foutje dat nu eenmaal kan gebeuren natuurlijk, al zou het ook een indicatie kunnen zijn dat Trump een gebrekkige dossierkennis heeft of niet goed kan lezen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.