4gamers.be

Aanschouw en bewonder deze transparante SNES

Door Jay, 21-01-2018 00:00

Er was ooit een tijd dat transparante designs erg in waren, maar die tijd lijkt inmiddels vervlogen te zijn. Toch duiken transparante controllers en consoles nog regelmatig op dankzij fans en modders. Het resultaat mag er vaak zijn, zoals ook in het geval van de transparante SNES die je hieronder kan bewonderen. De SNES is het werk van Rose Colored Gaming, dat de oorspronkelijke functionaliteit van de console heeft behouden terwijl het omhulsel vervangen werd met behulp van laser cutting en andere hoogtechnologische tovenarij. Van deze transparante SNES-consoles zullen een beperkt aantal verkocht worden, maar een releasedatum en prijskaartje zijn nog niet bekend. Voorlopig is het dus kijken en kwijlen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.