4gamers.be

Rapper 50 Cent wil nieuwe game maken

Door Jay, 22-01-2018 14:06, bron: https://www.gamespot.com/articles/50-cent-has-ideas-for-another-video-game/1100-6456210/

Curtis "50 Cent" Jackson heeft te kennen gegeven dat hij een nieuwe game wil maken. Eerder maakte hij al Bulletproof (2006) en Blood on the Sand (2009). Destijds liet hij ook al weten dat hij graag nog een derde game wil maken, maar dat heeft hij nu dus nog eens herhaald.

"Ik ben zeker geïnteresseerd," vertelt de rapper. "Ik zou iets kunnen doen gebaseerd op het concept dat ik ontwikkelde voor Tomorrow, Today. Ik moet gewoon het juiste concept vinden. Ik wil dat alles wat ik aanraak uniek is. Ik wil dat het speciaal is. En ik denk er echt over na, want die dingen zullen hier langer zijn dan ik ... Wanneer ik met een nieuwe game kom, wil ik er zeker van zijn dat het iets is waar we lang van genieten."

Hoewel een naam als 50 Cent natuurlijk mooi meegenomen is om een game te promoten, is de verkoop van zijn vorige games vermoedelijk minder aantrekkelijk voor uitgevers. Blood on the Sand, dat in 2009 verscheen voor PS3 en Xbox 360, zou op basis van de laatste cijfers in april vorig jaar in totaal slechts 56.000 keer verkocht zijn in de VS.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.