4gamers.be

Rust verlaat volgende maand Early Access

Door Jay, 23-01-2018 09:40

Na 4 jaar staat Rust eindelijk op het punt om Early Access achter zich te laten. Concreet zal dat op 8 februari gebeuren. Een grote update brengt 1.0 niet meteen met zich mee, maar een nieuw prijskaartje wel. De prijs stijgt dan namelijk van 19,99 dollar naar 34,99 dollar. Wie de game dus nog voordelig wil kopen, moet snel zijn.

Verder wordt benadrukt dat Rust ook na zijn 1.0 release nog niet af is, getuige daarvan de roadmap van nieuwe features die men nog in petto heeft voor de survival game. Een van de voordelen van het verlaten van Early Access is dat de ontwikkeling nog stabieler verder kan gaan. In plaats van wekelijkse updates zal men voor maandelijkse updates zorgen, waardoor meer tijd gestoken kan worden in de kwaliteit van de updates. Ook is het niet zo dat de ontwikkelaars nu plots overschakelen naar een ander project. Al bij al betekent de 1.0 release dus niet zo heel veel voor de gang van zaken, maar gezien de evolutie van de game in die 4 jaar sinds de Early Access release vond men het wel tijd om die stempel achter zich te laten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.