4gamers.be

Finale groot CSGO toernooi dit weekend op Belgische tv te zien

Door Jay, 24-01-2018 14:09

Viceland Belgium laat weten dat we aanstaande zondag, 28 januari, op hun zender de finale van de ELEAGUE Counter-Strike Major: Boston live zullen kunnen volgen en dat van 16:00 tot 22:00. Fans wisten hun weg natuurlijk al te vinden naar de online uitzendingen en een uitzending via een traditioneel tv-kanaal is dus verre van nodig, maar het is wel mooi meegenomen voor de evolutie van esports natuurlijk dat ook traditionele tv-kanalen zich ermee beginnen bezig te houden.

Viceland is in België te zien op Telenet 21, Proximus 104 en Orange TV 17. In hoeverre de zender met een eigen presentatie komt voor de CSGO-finale is niet bekend. Vermoedelijk gaat het gewoon om dezelfde uitzending die ook via de officiële online kanalen te zien zal zijn.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.