4gamers.be

Nieuwe Dragon Age game zou"live" elementen krijgen

Door Jay, 25-01-2018 11:47, bron: https://kotaku.com/bioware-doubles-down-on-anthem-as-pressure-mounts-1822380989

Je weet het of je weet het niet, maar er is een nieuwe Dragon Age game in ontwikkeling bij BioWare. Dat werd vorig jaar al stilletjes duidelijk, toen bekend raakte dat Alexis Kennedy, co-creator van indie game Sunless Sea, als onafhankelijk schrijver mee zou werken aan het verhaal voor de game en dat daarbij wat minder belichte aspecten van de lore behandeld zouden worden. Nu is er nog wat nieuws omtrent de nieuwe Dragon Age naar buiten gekomen.

Via BioWare zelf werd om te beginnen bevestigd dat aan een nieuwe Dragon Age wordt gewerkt en dat de nieuwe game pas na Anthem zou verschijnen. Dat betekent dus een release in het midden van 2019 ten vroegste, al is dat weinig waarschijnlijk zo snel na de release van Anthem.

Verder heeft een bron tegenover Kotaku laten weten dat nieuwe Dragon Age "live" elementen zou bevatten, al is niet bekend wat dat precies zou inhouden. Gezien de EA-focus op "games as a service" is de kans reƫel dat de game meer zal focussen op online en een constantere stroom van content, terwijl spelers ook meer in interactie zouden kunnen treden met elkaar. De bron zei wel dat de live elementen momenteel ook worden herbekeken.

De laatste game in de reeks, Dragon Age: Inquisition, dateert alweer van in 2014.

Dragon Age: Inquisition screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.