4gamers.be

Snoop Dogg lijkt zelf game te spelen op Twitch, maar verraadt zichzelf

Door Jay, 25-01-2018 14:00

Er is wat ophef ontstaan rond een livestream van Snoop Dogg deze week op Twitch. Hij promootte een early access survival game genaamd SOS en leek de game aanvankelijk ook zelf te spelen, maar vervolgens verraadde hij zich.

Snoop Dog leek aanvankelijk gewoon zijn personage in de game te besturen en deed actief mee met andere spelers, maar op een bepaald moment komen beide handen van Snoop Dog in beeld terwijl de gameplay gewoon verder gaat. Naar het einde van de livestream toe kijkt hij ook opzij en zei hij tegen de makers van de game dat hij het leuk vond wat ze voor hem deden, en dat kijkers waarschijnlijk wel zouden denken dat hij erg goed is in de game.

Hoewel veel kijkers het optreden van Snoop Dog gewoon grappig vonden, kwam er ook kritiek omdat men deed alsof Snoop Dog zelf de game speelde en zich er in die zin ook geweldig mee amuseerde. De promotie van de game zou dus ongeloofwaardig zijn en Snoop Dog werd bestempeld als geen echte gamer die zich schaamteloos laat misbruiken om een game in de schijnwerpers te plaatsen, hetgeen natuurlijk goed is gelukt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.