4gamers.be

Epic trekt stekker uit Paragon

Door Jay, 29-01-2018 10:48

Het was al duidelijk dat Paragon, de third-person MOBA van Epic, te lijden had onder het succes van Fortnite Battle Royale, en wat al in de lucht hing, wordt nu ook realiteit: Epic trekt er de stekker uit. Epic ziet geen toekomstperspectief om Paragon levensvatbaar te houden.

De servers van Paragon zullen nog blijven werken tot 26 april, maar naarmate de spelers verdwijnen zal ook de kwaliteit van de matchmaking verminderen. Paragon is een free-to-play game, maar heeft uiteraard wel microtransacties. Epic wil elke speler elke in-game aankoop terugbetalen, ongeacht het platform (pc of PS4). Instructies om een refund aan te vragen vind je hier.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.