4gamers.be

Ubisoft draait prijsverhoging Rainbow Six Siege terug

Door Jay, 29-01-2018 11:29

Met de introductie van nieuwe loot boxes, die je enkel met echt geld kan verkrijgen, kondigde Ubisoft ook een nieuw prijsmodel aan voor Rainbow Six Siege. De Standard Edition van de game werd zo 20 dollar duurder, al kreeg je er dan wel meteen ook 10 van die nieuwe loot boxes bij. Desondanks viel dit nieuwe prijsmodel niet in goede aarde bij de community en dus komt Ubisoft nu op zijn stappen terug. De prijskaartjes blijven wat ze waren, maar dat betekent voor zover we kunnen zien ook dat de loot boxes niet meer inbegrepen zijn in de deal.

Verder liet Ubisoft weten dat veteranen als beloning voor hun steun de nieuwe Ash Sidewinder Elite skin gratis krijgen. Daarvoor moeten spelers gewoon een match spelen tussen nu en 6 maart. De skin wordt automatisch toegevoegd bij de start van Year 3 Season 1.

Tot slot werd ook aangekondigd dat een andere frustratie zou worden aangepakt. Momenteel is de Starter Edition van 14,99 dollar namelijk wel de goedkoopste manier om met de game aan de slag te gaan, maar als je vervolgens alle Operators wil vrijspelen heb je heel wat geduld nodig omdat ze zo duur zijn. Dit zou dus aangepakt worden, maar hoe is nog niet bekend.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.