4gamers.be

Komt de flamethrower van Elon Musk in Borderlands 3?

Door Jay, 29-01-2018 14:55

Het is geen geheim dat er wordt gewerkt aan een nieuwe Borderlands game, die we voor het gemak Borderlands 3 noemen. Bij Gearbox nemen ze er echter wel hun tijd voor, dus het is nog maar de vraag wanneer we de game eindelijk voorgeschoteld zullen krijgen. Zeker lijkt alvast wel dat we in de game aan de slag zullen kunnen gaan met de flamethrower van Elon Musk.

Een tijdje geleden begon Elon Musk via zijn The Boring Company petjes te verkopen en hij beloofde dat eens die uitverkocht zouden zijn, dat er dan ook vlammenwerpers zouden aangeboden worden. Dat is inmiddels het geval. Voor 500 dollar (+ belastingen en andere bijkomende kosten) heb je een stijlvolle flamethrower, ideaal om nootjes te roosteren.

Via Twitter grapte Musk dat de vlammenwerper in kwestie nog eens uiterst intelligent is ook. Het safeword voor de vlammenwerper is "cryptocurrency" en je krijgt er een gratis blockchain bij. In hoeverre daar iets van aan is, laten we in het midden, maar Randy Pitchford van Gearbox reageerde op de tweet van Musk en zei dat hij het wapen in zijn volgende game zou implementeren, iets waar Musk geen probleem mee had.

De kans is dus reƫel dat in Borderlands 3 een of andere quest zal opduiken waarbij je Elon's Flamethrower kan bemachtigen. Hoe die quest eruit zal zien, daar kunnen we voorlopig enkel maar over fantaseren.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.