4gamers.be

Sega geeft game van voormalige Quantic Dream-werknemer uit

Door YoniVL, 30-01-2018 00:03, bron: https://gematsu.com/2018/01/sega-europe-publish-narrative-driven-ip-former-quantic-dream-leads-studio-interior-night

Sega Europe heeft een overeenkomst getekend met Interior Night om de eerste game van die studio uit te geven. Interior Night werd in oktober opgericht door Caroline Marchal, die voorheen één van de belangrijke creatieve talenten was binnen Quantic Dream, dat we kennen van games als Heavy Rain en Detroit: Become Human. Veel is er over het project niet geweten, buiten dat het een verhaalgedreven game is en dat het mikt op een volwassen publiek. Interior Night heeft dan ook al heel wat werknemers aangenomen die ervaring hebben met games als Heavy Rain, Wonderbook: Book of Spells, en Beyond: Two Souls.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.