4gamers.be

Game rond Logan Paul nu te vinden op Xbox One, pc en Android

Door YoniVL, 31-01-2018 09:45, bron: allgamesdelta

Update: Microsoft heeft de game inmiddels verwijderd.


Een tijdje geleden was er heel wat heisa rond YouTuber Logan Paul, die in het 'Suicide Forest' in Japan iemand had gefilmd die zelfmoord had gepleegd en nadien dat filmpje ook nog eens op YouTube had gesmeten. Nu heeft er iemand een game rond heel die situatie gemaakt en op Xbox One, pc en Android beschikbaar gemaakt. In het spel moet je zelf lijken vinden om zo meer kijkers te trekken voor je YouTube-kanaal. De game is gratis en heeft bovendien een PEGI 3-rating meegekregen, wat wil zeggen dat het ook geschikt is voor kleine kinderen. We zijn alvast benieuwd of de game een lang leven beschoren is, want klachten zullen ongetwijfeld niet uitblijven.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.