4gamers.be

Ruzie loopt uit de hand, student grijpt naar Master Sword

Door Jay, 31-01-2018 11:56, bron: https://www.adn.com/alaska-news/crime-courts/2018/01/30/anchorage-man-attacked-roommate-with-legend-of-zelda-toy-sword-and-knife-charges-say/

In Anchorage, een stad in de Amerikaanse staat Alaska, is een ruzie onder studenten danig uit de hand gelopen. Een zekere T.P. zou de schermutseling begonnen zijn door twee huisgenoten van de 22-jarige Jeremy Tazruk aan te vallen, waarna Tazruk een replica van het Master Sword van The Legend of Zelda van de muur nam en er T.P. mee te lijf ging. Tazruk gebruikte ook nog een keukenmes tijdens het gevecht.

De aanleiding voor de ruzie is niet bekend, maar volgens getuigen ging T.P. stevig tekeer tegen een vrouwelijke huisgenoot, alvorens zich ook op Tazruk en diens verloofde (die hun baby vasthield) te storten. In afwachting van de politie besloot Tazruk om T.P. te lijf te gaan met het Master Sword en vervolgens een keukenmes, waarmee hij minstens twee keer zou hebben uitgehaald. T.P. werd behandeld voor een steekwonde aan de linker kant van zijn ribben.

Tazruk, die geen eerdere veroordelingen op zak heeft, werd gearresteerd en moet zich nu verantwoorden voor zijn "roekeloos" gedrag.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.