4gamers.be

World of Warcraft: Battle for Azeroth verschijnt komende zomer

Door Jay, 31-01-2018 14:04

Blizzard heeft aangekondigd dat Battle for Azeroth, de nieuwste uitbreiding voor World of Warcraft, komende zomer verschijnt, al kon nog geen concrete releasedatum worden meegegeven. De uitbreiding is nu al te koop via de Blizzard store en de in-game shop. Bij de pre-order van een digitaal exemplaar krijg je een level 110 character boost die je eenders wanneer kan gebruiken om naar de end-gear content te geraken. Je krijgt ook meteen de mogelijkheid om als de nieuwe variaties op rassen te spelen, zoals de Highmountain Tauren, Lightforged Draenei, Void Elves en Nightborne. Slaag je erin een Allied Race personage van 20 naar 110 te levelen, dan krijg je telkens je dat doet een unieke Heritage Armor set.

Verder heeft Blizzard ook de prijs van de standaard en (digital) deluxe editions onthuld. De gewone editie kost 45 euro, terwijl de deluxe versies 60 euro kosten. Alle edities hebben de character boost en mogelijkheid om als nieuwe rassen te spelen, maar enkel de deluxe editions hebben ook nog het volgende:

  • andalar Gilded Ravasaur (Horde) and Kul Tiras Seabraid Stallion (Alliance) mounts
  • Tottle, the baby Tortollan pet
  • Hearthstone card back
  • StarCraft II sprays
  • Heroes of the Storm Primal Flamesaber mounts
  • Overwatch voice lines, emotes, sprays, and icons

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.