4gamers.be

Maker van Counter-Strike gearresteerd voor seksuele uitbuiting van kind

Door Jay, 02-02-2018 10:37, bron: https://kotaku.com/counter-strike-co-creator-arrested-for-sexually-exploit-1822648715

De 36-jarige Jess Cliffe, die in 1999 samen met Minh Le de Counter-Strike mod maakte voor Half-Life, is gearresteerd door de politie van Seattle voor het seksueel uitbuiten van een kind. Details over wat er precies gebeurd is, zijn schaars. Cliffe zou voorlopig nog niet aangeklaagd zijn, wat doet vermoeden dat zijn arrestatie er kwam op basis van aanwijzingen die verder onderzocht worden, en in het kader waarvan hij ondervraagd wordt. Hij zou niet op borg kunnen vrijkomen.

Ook bij Valve, waar Cliffe sinds 2003 werkt, weten ze niet wat er precies aan de hand is. Ze weten dat hij gearresteerd is voor een misdrijf, maar wachten nog op meer details. Tot dan is hij alleszins wel geschorst.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.