4gamers.be

Trekt nieuwe Assassin's Creed naar China?

Door Jay, 02-02-2018 13:24, bron: https://www.psu.com/news/assassins-creed-dynasty-leak-suggests-china-location/

Het zou kunnen dat de nieuwe Assassin's Creed game naar China trekt. Bij PlayStation Universe zijn ze namelijk aan de praat geraakt met een werknemer van Technicolor die naar eigen zeggen aan de nieuwe Assassin's Creed werkt. De nieuwe game zou Assassin's Creed Dynasty heten, wat meteen ook een Chinese setting doet vermoeden. Natuurlijk is dit alles wel nog niet officieel en Dynasty zou bovendien een codenaam kunnen zijn, zoals Empire dat was voor Origins.

Het zou alleszins niet de eerste keer zijn dat Assassin's Creed naar China trekt. Erder verscheen al Assassin's Creed Chronicles: China, een sidescrolling platformer spin-off die zich in 1526 afspeelt, tijdens de Ming Dynasty. Spelers gingen aan de slag als Shao Jun, een Assassin van het Chinese Brotherhood. Jun dook ook al op in Assassin's Creed Embers, de animatiefilm uit 2014. Daarin zien we haar als enige student van Ezio.

Assassin's Creed heeft dus wel wat met China en een Chinese setting voor de nieuwe game zou dan ook niet meteen een verrassing zijn, maar of dat er ook echt van komt, valt nog af te wachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.