4gamers.be

Sleeping Dogs film geeft teken van leven

Door Jay, 05-02-2018 09:37, bron: https://www.instagram.com/p/BewViyUn9Qb/?taken-by=donnieyenofficial

In maart 2017 raakte bekend dat er een Sleeping Dogs film zou komen, maar sindsdien is het er erg stil rond geworden. Nu heeft acteur Donnie Yen, bekend van IP Man en Rogue One: A Star Wars Story, laten weten dat de film er nog steeds zit aan te komen, al liet hij ook weten dat "great things" nu eenmaal tijd kosten.

De Sleeping Dogs film lijkt dus nog niet geannuleerd, maar hoe het er dan concreet mee zit is niet bekend. De film is natuurlijk gebaseerd op de gelijknamige game en speelt zich af in Hong Kong, waar Yen als undercover agent op missie gaat om de Triads uit te schakelen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.