4gamers.be

Eerste vrouwelijke speler op weg naar Overwatch League

Door Jay, 05-02-2018 10:40, bron: https://www.reddit.com/r/Competitiveoverwatch/comments/7v3pt7/geguri_has_accepted_an_offer_from_a_foreign_team/

In grote esports competities zijn het voornamelijk mannelijke spelers die we aan het werk zien en als er dan eens een vrouwelijke speler doorstroomt naar de top, dan is dat nieuws. Zo ziet het ernaar uit dat de nog maar net gelanceerde Overwatch League binnenkort een eerste vrouwelijke speler krijgt in de vorm van Kim "Geguri" Se-yeon, een Zuid-Koreaanse pro die heeft bevestigd dat ze bij een "buitenlands" team heeft getekend. Om welk team het gaat, is voorlopig nog onbekend.

Geguri raakte bekend nadat ze door leden van een ander team beschuldigd werd van het gebruik van een aim bot in competitive play, maar in een gecontroleerde setting kon ze bewijzen dat daar niets van aan was en dat ze nu eenmaal wel wat Overwatch skills had. De spelers die haar beschuldigd hadden, stapten op bij hun team en lieten de Overwatch scene achter zich.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.