4gamers.be

Nieuwe Sonic racing game op komst?

Door Jay, 06-02-2018 12:16, bron: eurogamer

Er zijn aanwijzingen opgedoken die doen vermoeden dat we dit jaar een nieuwe Sonic racing game krijgen. Vorige week al dook een gelekte presentatie op van Sumo Digital, waarin vermeld werd dat men werkte aan een onaangekondigde karting game gebaseerd op een bekend IP. Gezien het verleden van Sumo Digital lijkt een Sonic race game dan voor de hand te liggen, maar het gerucht verdween weer toen Aaron Webber, community manager van Sega, liet weten dat er geen nieuwe "SART" zit aan te komen. Daarmee verwijst hij naar Sonic & All-Stars Racing Transformed. Een staalharde ontkenning dus, of zo leek het toch.

Inmiddels is er nog een nieuwe aanwijzing opgedoken. Een vertegenwoordiger van Zappies, een Britse speelgoedfabrikant die eerder al officieel speelgoed van Sonic & All-Stars Racing Transformed maakte, liet namelijk weten dat er een nieuwe speelgoedlijn komt, gebaseerd op een nieuwe Sonic racing game die dit jaar verschijnt.

Hoewel dit alles natuurlijk geen officiële bevestiging is, is het moeilijk om deze aanwijzingen te negeren, vooral omdat een officiële vertegenwoordiger van een speelgoedfabrikant een nieuwe Sonic racing game lijkt te bevestigen. De ontkenning van Sega dan weer kan ook anders geïnterpreteerd worden, namelijk dat er inderdaad geen nieuwe "SART" komt, omdat de nieuwe game een nieuwe naam krijgt, waardoor Sega alleen maar de indruk geeft het gerucht te ontkrachten.

Sonic & All-Stars Racing Transformed screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.