4gamers.be

Red Dead Redemption 2: battle royale mode, first-person en meer

Door Jay, 06-02-2018 14:46, bron: trustedreviews

Bij Trusted Reviews hebben ze van een blijkbaar betrouwbare bron wat informatie gekregen omtrent Red Dead Redemption 2. De info dateert al van in augustus vorig jaar, maar kon toen niet geverifieerd worden. Als Rockstar zelf niet met info over de brug komt, moet het maar op deze manier. Natuurlijk is niets van dit alles officieel, maar dat wat onthuld wordt klinkt alleszins niet zo vergezocht, dus de kans is groot dat onderstaande info wel tot op zekere hoogte klopt. Dit is wat onthuld werd, maar uiteraard wel opletten voor spoilers:

Singleplayer

 • De protagonist, die reeds te zien is in de trailer, is Arthur Morgan. Een ander groot personage is Dutch Van Der Linde, de leider van de bende.
   
 • De singleplayer biedt complete vrijheid om de open wereld te verkennen. Die open wereld omvat Armadillo en Ridgewood. In steden zullen heel wat NPC's rondlopen en er zal ook een Slums Market zijn waar zaken goedkoper verkocht worden.
   
 • Er kan naar bepaalde punten op de map gereisd worden via trein. Deze trein is dan telkens ook een locatie op zich waar je kan rondwandelen, met eigen personages. Andere transportmiddelen zijn zaken als paardrijtuigen, mijnwagons en meer. Deze komen allemaal in verschillende soorten, met een andere balans tussen armor en snelheid.
   
 • Nevenactiviteiten in Red Dead Redemption 2 zijn onder meer poker, uitdagingen te paard (om je rank te verhogen) en vissen. De game zal ook een crafting systeem hebben dat je toelaat vanalles en nog wat te maken met behulp van planten en dergelijke.
   
 • De first-person mode die GTA V introduceerde op PS4 en Xbox One zal ook in Red Dead Redemption 2 van de partij zijn. Deze zal zowel in de single- als in de multiplayer beschikbaar zijn, met aangepaste animaties en dergelijke. Ook de Eagle Eye feature keert terug, evenals Strangers & Freaks missies, die random opduiken en je een op zichzelf staand avontuur laten beleven.
   
 • Het verloop van het verhaal en de gameplay zal beïnvloed worden door de manier waarop je speelt. Afhankelijk van hoe je de zaken aanpakt, zullen dialogen anders verlopen en kan de uitkomst veranderen, evenals de doelstellingen van missies. Een interessante feature die vermeld wordt, is de mogelijkheid om informatie te ontfutselen van gewonde vijanden, in ruil voor het sparen van hun leven.
   

Multiplayer

 • Net als bij GTA Online zal de open wereld van de multiplayer van Red Dead Redemption 2 dezelfde zijn als de wereld van de singleplayer. In Red Dead Redemption 2 echter zou de open wereld van de multiplayer responsiever en levendiger zijn. Winkeliers zullen 's morgens bijvoorbeeld hun winkel openen en uitstallen, en 's avonds weer alles inpakken.
   
 • Door allerlei taken te vervullen kan je XP verdienen. Heel wat winkeliers en andere NPC's zullen je missies aanbieden.
   
 • Net als in GTA Online kan je in Red Dead Redemption 2 Online je eigen stekje verwerven. Dat gebeurt in de vorm van een tent die je kan kopen en uitbreiden.
   
 • De playlists van GTA Online zijn ook van de partij. In Red Dead Redemption 2 zouden alvast drie verschillende modes beschikbaar zijn: Battle Royale, Revive and Survive en Money Grab. Revive and Survive is een deathmatch waarin twee teams het tegen elkaar opnemen. Je kan gewonde teamgenoten reviven, maar hebt daar slechts beperkt de tijd voor. Money Grab laat je zakken geld stelen en zo snel mogelijk naar je basis brengen. Over de invulling van Battle Royale zijn geen details bekend.
   

Launch

 • Red Dead Redemption 2 zou gelanceerd worden met een companion app die naast social features ook een poker mini-game bevat.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.