4gamers.be

Makers van STALKER komen met battle royale game

Door Jay, 07-02-2018 12:21

Vostok Games, de studio die is voortgekomen uit de assen van STALKER-ontwikkelaar GSC, heeft een nieuwe game aangekondigd. Fear the Wolves is een battle royale game voor 100 spelers die zich afspeelt in het gebied rond Chernobyl. Spelers kunnen alleen of in groep spelen, maar spelers zijn niet de enige vijand in het gebied. Veel is er verder nog niet bekend of Fear the Wolves. De game zou later dit jaar verschijnen voor pc en consoles, en voor pc zal er een early access periode zijn.

Vostok Games kennen we trouwens ook van Survarium, een spirituele opvolger voor STALKER. Die game zit momenteel in early access en er wordt nog volop aan gewerkt, los van Fear the Wolves.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.