4gamers.be

Relic laat Dawn of War 3 voor wat het is

Door Jay, 08-02-2018 11:53

Relic Entertainment heeft laten weten dat het Warhammer 40K: Dawn of War 3 laat voor wat het is. Aan de game zal dus niet meer verder gesleuteld worden, er komen geen updates meer en ook uitbreidingen moeten we niet meer verwachten. De spelersaantallen liggen blijkbaar te laag om verdere investeringen te verantwoorden. Relic gaat zich dan ook focussen op andere projecten. Dawn of War 3 werd in april 2017 gelanceerd en al snel werd duidelijk dat heel wat fans er niet meteen fan van waren. De stijl van de game en de MOBA-elementen konden weinig spelers bekoren, los van andere problemen die de game ook nog had.

2017 was dus geen al te goed jaar voor Relic, maar de toekomst ziet er mogelijk wat beter uit. Zo werkt de studio aan een nieuwe Age of Empires game voor Microsoft en er staat ook nog een ander, onaangekondigd project op de planning.

Warhammer 40,000: Dawn of War III screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.