4gamers.be

Nieuwe Tomb Raider game vergezelt film, maar verwacht niet te veel

Door Jay, 09-02-2018 09:37

In maart krijgen we een nieuwe Tomb Raider film voorgeschoteld en die wordt vergezeld van een nieuwe game, al moeten we daar niet te veel van verwachten. Het gaat namelijk om een lightgun arcade game voor vier spelers, die bovendien enkel te spelen is bij het Amerikaanse Dave & Buster's. In onderstaande trailer zien we enkele flarden van acteurs die zich geweldig amuseren met het spel, maar de gameplay zelf komt niet heel duidelijk in beeld. Fragmenten van de film moeten de trailer verder opsmukken. Interessant is trouwens wel dat het artwork dat bij de game staat afkomstig is van de Square Enix game.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.