4gamers.be

Fortnite pro ontslagen omdat hij mensen zou uitdagen zelfmoord te plegen

Door Jay, 09-02-2018 12:19

Jorden "Scubby" Selleck, een Fortnite pro en streamer, is door zijn team HavoK Esports aan de deur gezet nadat hij op stream had gezegd dat hij mensen die zouden dreigen met zelfmoord zou uitdagen om het ook effectief te doen. Hij bestempelde angststoornissen ook als "fake". Het onderwerp van zelfmoord kwam aan bod nadat een andere Twitch streamer had gezegd dat ze zelfmoordgedachten had. Ook bij Twitch hebben ze actie ondernomen: het kanaal van Scubby is verwijderd omdat het in overtreding was met de richtlijnen van Twitch. De clip waarin Selleck zijn uitspraken doet, is hier nog te bekijken. In een YouTube video heeft Selleck zich verontschuldigd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.