4gamers.be

Teaser voor Left 4 Dead 3? Helaas, gewoon Facebook gehackt ...

Door Jay, 12-02-2018 15:35

Er zijn al een tijdje aanwijzingen dat ze bij Valve werken aan Left 4 Dead 3, al was het maar als intern project om hun nieuwe engine te testen. Officieel is het muisstil rond de game, maar eventjes zag het ernaar uit dat Valve actief begonnen was met het teasen van de game.

Op de website van Left 4 Dead is een link te vinden naar de Facebook pagina van Left 4 Dead 2. Die linkt echter naar een persoonlijke pagina van Ted Carson, een ontwikkelaar van Valve die ook bij Left 4 Dead 3 betrokken zou zijn. Op deze pagina is artwork te zien van een hand, typisch voor de Left 4 Dead games. Dit artwork echter toont een hand met drie vingers, waardoor vermoed werd dat het ging om een teaser voor Left 4 Dead 3, aangezien Left 4 Dead 2 artwork heeft van een hand met twee vingers.

Helaas voor de fans lijkt het allemaal niet veel voor te stellen. Het ziet er namelijk naar uit dat een troll de pagina in handen heeft gekregen en er een persoonlijke pagina van gemaakt heeft, waardoor Valve meteen ook de meer dan 1 miljoen volgers van de pagina kwijt is. Het trollgehalte van de hack werd extra duidelijk toen ook nog een afbeelding verscheen voor een Left 4 Dead card game, al weet je natuurlijk nooit met Valve.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.