4gamers.be

GTA krijgt nog eens de schuld voor snelheidsovertreding

Door Jay, 12-02-2018 16:03, bron: https://www.coventrytelegraph.net/news/coventry-news/grand-theft-auto-driver-court-14275673?service=responsive

Het is alweer een tijdje geleden dat games nog eens de schuld voor iets kregen. Gelukkig is er William Whitmore, een 28-jarige uit Coventry (UK) die onlangs op de vlucht ging voor de politie. Die merkte rond 2 uur 's nachts dat de man wat vreemd reed en bovendien waren er wat problemen met zijn lichten, dus wilde men hem aan de kant zetten. Daarop besloot Whitmore echter om gas te geven, waardoor hij met een snelheid van 55mph (88,5km/u) door een buurt reed waar je maar 30mph (48km/u) mag. In de uitgaansbuurt moesten mensen aan de kant springen om niet omver gereden te worden.

Zijn avontuur heeft Whitmore uiteindelijk een gevangenisstraf van 4 maanden opgeleverd, zij het met 12 maanden uitstel. Daarnaast mag hij een jaar niet rijden, moet hij een boete van omgerekend ongeveer 670 euro betalen en wordt er een rehabilitatie activiteit voorzien.

De advocaat van Whitmore benadrukt dat hij doorgaans geen vlieg kwaad zou doen, maar dat hij wel een erg verlegen en nerveus is. Daardoor zou hij ook snel panikeren, waardoor hij op de vlucht ging voor de politie. Zelf liet Whitmore weten dat hij eerder die avond football had gekeken en GTA had gespeeld, en dat hij daardoor "gehypnotiseerd" was.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.