4gamers.be

Sea of Thieves krijgt zo'n 3 maanden na release microtransacties

Door Jay, 13-02-2018 09:33, bron: ign

Sea of Thieves wordt zonder microtransacties gelanceerd, maar bij een eerste grote update zullen die wel worden toegevoegd. Dat zou zo'n 3 maanden na release zijn. Het zou daarbij wel enkel gaan om cosmetische zaken en loot boxes zullen niet van de partij zijn.

Rare wil bij launch vooral focussen op een goede gameplay ervaring, maar na enkele maanden, bij de eerste grote update, wil men mensen wel de kans bieden om optioneel centjes uit te geven aan extra cosmetische zaken in de game. Dergelijke zaken zijn goed voor de sfeer van het spel en ze beïnvloeden progressie niet, en dat was belangrijk voor Rare. Ook wordt benadrukt dat spelers altijd weten wat ze kopen, en dat er dus geen loot box mechanisme met een random factor zal zijn. Ook zou het mogelijk zijn om items waarvoor je kan betalen gewoon te krijgen door de game te spelen, bijvoorbeeld door ze gewoon te vinden, of door in-game currency te verdienen. Hoe dat laatste zou gebeuren, staat wel nog niet vast.

Voorts nog niet bekend of er zaken zullen zijn die exclusief via microtransacties te krijgen zullen zijn. Wel is onthuld dat pets de eerste betalende content voor de game zullen zijn, dus spelers zullen een papegaai op hun schouder kunnen zetten of een aapje of kat mee op hun schip kunnen nemen.

Sea of Thieves screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.