4gamers.be

CEO van Paradox Interactive zet stapje terug

Door Jay, 13-02-2018 15:27, bron: https://www.pcgamesn.com/cities-skylines/paradox-interactive-ceo-resigns

Frederik Wester, oprichter en CEO van Paradox Interactive, heeft aangekondigd dat hij een stapje opzij zet. In augustus zal hij de positie van CEO overdragen aan Ebba Ljungerud, die nu al in de raad van bestuur zit. Zelf zal Wester Executive Chairman of the Board worden. In die functie zal hij blijven werken aan de groei van Paradox Interactive, maar dan vanuit een positie die iets dichter bij de werknemers staat. Volgens Wester is Ljungerud beter geschikt als CEO om de toekomst van Paradox Interactive verder vorm te geven.

Paradox Interactive is een Zweedse uitgever die we kennen van strategy games als Crusader Kings II, Europa Universalis IV, Hearts of Iron IV, Cities: Skylines, Stellaris en meer. Dit jaar publiceert het ook Surviving Mars en Battletech.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.