4gamers.be

Nog 2 weken wachten op bug fixes Kingdom Come: Deliverance

Door Jay, 14-02-2018 09:45

Kingdom Come: Deliverance, dat deze week eindelijk werd gelanceerd, kreeg al een stevige day one patch te verwerken, maar desondanks lijkt de game nog heel wat problemen te hebben. Zo zijn er nog heel wat bugs en glitches, zijn er problemen met quests en ook de frame rate is niet meteen om over naar huis te schrijven.

Bij Warhorse Studios zijn ze op de hoogte van de problemen en er wordt aan oplossingen gewerkt. Op een nieuwe patch die deze zaken zou aanpakken is het volgens creative director Dan Vavra echter nog zo'n twee weken wachten, dus spelers zullen nog wat geduld moeten oefenen. Pijnlijk natuurlijk voor wie de game bij launch al in huis heeft gehaald.

Kingdom Come: Deliverance screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.