4gamers.be

Remaster van Spyro Trilogy in de maak

Door Jay, 14-02-2018 11:09, bron: kotaku

Bij Kotaku hebben ze van verschillende betrouwbare bronnen vernomen dat Activision werkt aan een remaster van de Spyro the Dragon trilogie. Die zou in maart aangekondigd worden en in het derde kwartaal van dit jaar verschijnen. Net als bij de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy zouden ook de remakes van de Spyro games nieuwe assets, belichting, animaties, geluid en cinematics bevatten. De games worden met andere woorden helemaal opnieuw opgebouwd met de technologie van vandaag. Ook andere aspecten, zoals de save functie, zouden worden vernieuwd.

De opgepoetste trilogie zou bestaan uit Spyro the Dragon, Ripto's Rage! en Year of the Dragon. Voor de remake zou ook geschrapte content van de originele games weer worden toegevoegd. De nieuwe trilogie zou mogelijk in september verschijnen voor PS4 (met support voor PS4 Pro), maar het zou gaan om een tijdelijke exclusiviteit, waardoor ook andere platformen de trilogie in 2019 ergens zouden krijgen. Die tijdelijke exclusiviteit zou trouwens ook gelden voor de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, maar dat moet allemaal officieel nog bevestigd worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.