4gamers.be

Code Vein krijgt multiplayer

Door Jay, 16-02-2018 12:47

Toen Code Vein werd aangekondigd was het onduidelijk of de game multiplayer zou hebben of niet. Uiteindelijk werd gezegd dat er enkel singleplayer zou zijn, tot teleurstelling van heel wat geïnteresseerden. Nu heeft Bandai Namco aangekondigd dat het naar fans heeft geluisterd en dat de game dus toch multiplayer zal bevatten. Het zou mogelijk zijn om de game in co-op met een andere speler te verkennen. Op die manier kunnen spelers elkaar ook helpen.

Het is onduidelijk of de multiplayer echt is geïmplementeerd op basis van feedback van fans, dan wel of de feature er eigenlijk sowieso al zat aan te komen. Voor fans maakt het uiteindelijk natuurlijk weinig uit.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.