4gamers.be

Assassin's Creed Origins ontvangt vandaag Discovery Tour, New Game+

Door Jay, 20-02-2018 10:13

Vandaag verschijnt de Discovery Tour als gratis update voor Assassin's Creed Origins. Deze nieuwe educatieve modus verandert de wereld van het spel in een interactief museum zonder gevechten of tijdsdruk. Hier krijgt iedereen de kans om meer te leren over het Oude Egypte door middel van begeleide tours, ontwikkeld door historici en Egyptologen. Voor pc is de Discovery Tour voor 19,99 euro ook los te koop via Uplay en Steam.

Ook vandaag wordt de New Game+ mode toegevoegd aan Assassin's Creed Origins. Die laat je de game helemaal opnieuw spelen, maar dan met behoud van je uitrusting, abilities, upgrades, XP en dergelijke.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.