4gamers.be

Releasedatum voor Sonic film bekend

Door Jay, 21-02-2018 09:48

Er is een releasedatum aangekondigd voor de Sonic film waar al een tijdje over wordt gesproken. We wisten al dat de film, die live-action en CGI combineert, gepland stond voor 2019, maar nu is onthuld dat de film concreet op 15 november 2019 zou verschijnen. In hoeverre de film dan ook al bij ons te zien zal zijn, valt nog af te wachten.

De Sonic film zat aanvankelijk bij Sony Pictures, maar dat besloot de handdoek in de ring te gooien, waardoor het project vorig jaar werd overgenomen door Paramount Pictures. Dat schakelde Original Film, het productiebedrijf van Neal Moritz, in voor het maken van de film. Moritz zelf is producer van dienst, met Deadpool director Tim Miller als executive producer. Regisseur van dienst dan weer is Jeff Fowler, een vaste waarde bij Blur Studio, de studio van Miller. Het wordt de eerste langspeelfilm van Fowler, die in 2004 al de kortfilm Gopher Broke maakte.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.